Muziekinitiatie voor kinderen vanaf 5 jaar

“Echt ? Kunnen wij ook al naar de muziekschool ?”
“Ja hoor, bij ons kan je al muziekles volgen vanaf het jaar waarin je naar het eerste leerjaar gaat!” (vanaf 5 jaar).
In de lessen muziekinitiatie staat het zingen en het beleven van muziek centraal. De kinderen leren liedjes en worden op een speelse en spontane manier met de fantastische wereld van de geluiden geconfronteerd. Het creatief zijn is daarbij een heel belangrijk punt. Op geregelde tijdstippen komt een gastmuzikant(e) een instrument voorstellen (slagwerk / sax / trompet / hoorn / trombone /….) en kunnen ze deze instrumenten even uitproberen.
De lessen worden gegeven door Annelies Gebruers. Annelies heeft klassieke zang gestudeerd aan het KSO Heilig Graf in Turnhout, heeft daarna Muziektheater gevolgd aan de Fontys Hoge school voor Kunsten in Tilburg en volgt momenteel haar tweede jaar Bachelor muziekpedagogie aan de Luca School of Arts Campus Lemmens in Leuven. Daarnaast is ze geattesteerd animator/hoofdanimator bij Speelpleinwerking Olefant in Olen en Herentals en bij Sporta en diverse Muziekkampen. Deze mengeling van werken met kinderen en muziek is de ideale mix om uw kinderen in de muziek te initiëren.
Zaterdag 26 januari 2019 om 19u00 houden we een ouderavond in café Pelikaan waar we het programma en de werking graag nog iets uitgebreider toelichten. Indien u nog twijfelt of vragen heeft, kan u die daar stellen aan onze jeugdverantwoordelijke, Olivier Nuyts of aan de lesgeefster Annelies Gebruers.
Daarnaast wensen we nog te benadrukken dat alle lessen GRATIS zijn en dat wij nadien, indien uw zoon/dochter naar de muziekacademie wil gaan, ook de inschrijvingsgelden hiervoor dragen en de noodzakelijke (fanfare)muziekinstrumenten ter beschikking stellen.